Sposób przygotowania

Bekon usmażyć na patelni i pokroić na małe kawałki. Następnie pokroić awokado i rozkruszyć ser feta. Z soli, octu balsamicznego i oliwy z oliwek przygotować sos. Sałatę wysypać na półmisek, polać wcześniej przygotowanym sosem, posypać pokrojonym bekonem i awokado oraz pokruszonym serem feta.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    ciekawa
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo ciekawe smaki w jednej sałatce, podoba mi się :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    dokaldnie, ciekawe smaki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    V_kuchareczka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna,lubię takie sałatki
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i kolejne moje podejście do sałatki z awokado....
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Taka sałatka to niebo w gębie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka i bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !