Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek drobno posiekać i zeszklić na maśle,dodać rozmrożony i odciśnięty szpinak.Twaróg dokładnie wymieszać z sokiem z cytryny i pokrojoną w kostkę drobną czerwoną paprykę.Słodką śmietanę ubić połowę dodać do sera,drugą do szpinaku.We wrzątku rozpuścić dokładnie żelatynę,podzielić na dwie części.Jedną część dodajemy do szpinaku,a drugą do białego sera.Masy przekładamy do formy keksowej wyłożonej spożywczą folią.Wstawiamy na około 3 godziny do lodówki.Przed podaniem dekorujemy kawałkami pomidorów i listkami szpinaku.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    naprawdę świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    genialne połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !