Sposób przygotowania

Wszystkie produkty pokroić w plasterki i kolejno nakładać na patyczki- naprzemiennie. Następnie obficie posypać przyprawami do grilla lub swoją jakaś mieszanką przypraw.Z podanych proporcji wychodzi duża liczba szaszłyków

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jakie piękne, kolorowe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    takie lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    uwielbiam takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniaaam
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    przyznam, że nie próbowałam dokładać do szaszłyków pieczarek i rzodkiewek
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewelina301

    do tego jeszcze mozna dodac ser plesniowy-mniam
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    robię podobne tylko z ptactwem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    teraz tylko do piekarnika, bo taka pogoda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mic

    teraz tylko do piekarnika, bo taka pogoda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !