Sposób przygotowania

Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie,przecisnąć przez praskę.Ziemniaki połączyć z mąką i szczyptą soli i proszkiem do pieczenia.Rozmrożony szpinak odcisnąć.Zeszklić na maśle posiekaną cebulę i czosnek,dodać szpinak,doprawić solą,pieprzem i gałką muszkatołową.Dodać ser fetę.Rozwałkować ciasto,wycinać trójkąty.Nakładać na trójkąty farsz,delikatnie zwijać rogaliki.Przełożyć na blachę.Blachę wyłożyć papierem pergaminowym.Piec w piekarniku w temperaturze 200 stopni.Piec około 20 minut.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    moje smaki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !