Sposób przygotowania

obraną, pokrojoną w krążki cebule należy usmażyć na tłuszczu na jasnozłoty kolor. Bułkę namoczyć, odcisnąć i zemleć razem z cebulą i z mięsem.następnie dodać kolejno jaja, sól, pieprz, natkę, majeranek i tartą bułkę, dokładnie utrzeć. Następnie trzeba wyrabiać w mące pulpety wielkości jaja kurzego. Ugotować w osolonej wodzie.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię pulpeciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    i do nich sos pomidorowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !