Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierś kurczaka marynowana w musztardzie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Filet z piersi kurczaka bez kości 2 szt
Musztarda sarepska Prymat 2 łyżki
sól, pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pierś kurczaka marynowana w musztardzie

Każdy filet przekroić wzdłuż na 2 części. Mięso oprószyć solą i pieprzem, włożyć do miski, dodać musztardę i całość dokładnie wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na minimum 1 godzine. Zamarynowane mięso usmażyć na oleju lub upiec na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeanette_v 10.05.2012 10:51
Przepyszne.
ben-ka 25.03.2012 20:32
ciekawy pomysł.
anemon 08.11.2011 08:07
Mięso wygląda bardzo apetycznie.
Gosia40 25.07.2011 22:21
Musi smakować super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak