Sposób przygotowania

Każdy filet przekroić wzdłuż na 2 części. Mięso oprószyć solą i pieprzem, włożyć do miski, dodać musztardę i całość dokładnie wymieszać. Odstawić w chłodne miejsce na minimum 1 godzine. Zamarynowane mięso usmażyć na oleju lub upiec na grillu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Musi smakować super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Mięso wygląda bardzo apetycznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Przepyszne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !