Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Letni obiad odsłona III

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki młode 1 kg
koperek 1 łyżka
jajko 5 sztuk
szczypiorek usiekany 2 łyżki
fasolka szaragowa 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: Letni obiad odsłona III

Ziemniaki ugotować, odcedzić, posypać koperkiem. Jajka smażymy na sadzone, posypujemy szczypiorem, jako surówkę- fasolka szparagowa. Do popicia maślanka- mój ulubiony obiad na upalne letnie dni. Smacznego!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sara1 27.05.2012 22:50
pyszny taki obiadek
Krzysztof18
Krzysztof18 29.10.2011 15:08
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak