Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rosół wołowy z makaronem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rozbrat 1 kg
pietruszka 1 szt
cebula 1 szt
marchew 1 szt
seler 1/4 szt
kostka rosołowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: rosół wołowy z makaronem

Mięso wypłukać ,podzielić na mniejsze kawałki, zalać wodą. Gotować przez 1 h. Jarzyny obrać pokroić i wrzucić do rosołu, gotować jeszcze około 15 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bernadetta2 26.02.2012 12:15
super
KasiaK90 31.01.2012 14:08
super roso?ek
Henryka2 25.07.2011 22:01
Mogłabym się dowiedzieć, co to jest rozbrat?!
SmacznaPyza 25.07.2011 19:23
a ta kostka rosołowa to po co? lepiej dodać więcej warzyw i przyprawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak