Sposób przygotowania

Selery wyszorowac szczotką,zalac wrzącą wodą z dodatkiem mleka,ugotowac na półmiekko pod przykryciem.Następnie odcedzic,wystudzic,obrac,przekrajac na pół,wydrążyc środki łyżeczką,pozostawiając dośc grube ścianki.Pieczarki drobno pokroic ,usmażyc,połączyc z szynką pokrojoną w drobną kostkę i ketchupem.Doprawic,napełnic selery,posypac startym serem,ułożyc w naczyniu wysmarowanym tłuszczem,zapiec.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    a takich to nie robiłam-bardzo fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    nigdy takich nie jadłam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !