Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z czerwonej kapusty z jabłkami.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta czerwona
jablkka
rodzynki
oliwa
sól
sok z cytryny

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty z jabłkami.

Kapustę poszatkowac cienko,dodac jabłko starte na tarce jarzynowej.Wszystkie składniki połączyc.Polac oliwą. Doprawic solą oraz sokiem z cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 19.11.2011 12:27
Ciekawy zestaw składników :)
MAR3STA 09.11.2011 21:52
fajne połączenie składników
berys18 17.10.2011 17:46
pyszności
Robert10 06.09.2011 10:59
bardzo smaczna jest suróweczka z czerwonej kapusty
joanna77 08.08.2011 21:35
mniam
Dorota59 08.08.2011 18:35
zawsze robiłam bez rodzynek, ale muszę taką spróbować zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak