Sposób przygotowania

Szparagi ugotuj w osolonym wrzątku z dodatkiem soku z cytryny i łyżeczki cukru. Schłodź w zimnej wodzie. Odetnij z nich stwardniałe końcówki. Bułki pokrój na kromki i posmaruj masłem. Szynke pokrój w plastry. Owiń szparagi plasterkami szynki i pokrój na mniejsze części. Każdą roladkę ułóź na kromkach bułki i udekoruj rukolą.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    bardzo lubię szparagi
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    ja też lubię
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    muszą być dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    bardzo lubimy szparagi
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !