Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem,dodać przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszać.Wylać do posmarowanej tłuszczem i wysypanej bułka tartą tortownicy.Ułożyć na wierzchu owoce.Jeżeli robimy ciasto z jabłkami,do tortownicy należy wlać połowę ciasta,na nim ułożyć pokrojone w plastry jabłka i zalać resztą ciasta.
Piec w średnio nagrzanym piekarniku ok.40min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    polecam wszystkim, bardzo smaczne ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ana00

    a owoce możemy wykorzystać jakie tylko chcemy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !