Sposób przygotowania

Oscypka kroimy w plasterki o grubości ok 2 cm i smażymy na masełku, przyprawiając ziołami. Gdy serek się ładnie zarumieni przewracamy na drugą stronę i ponownie posypujemy ziołami. Gotowe podajemy z plasterkiem pomidora i drobno posiekaną cebulą. Smacznego !!

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ślicznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    UWIELBIAM
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubie oscypki mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie smakołyki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pyszności, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !