Sposób przygotowania

Pitę podgrzewamy w tosterze kilka minut. Podgrzane pity rozcinamy robiąc kieszonki. Kieszonki te faszerujemy gyrosem przygotowanym wg przepisu (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/154529/gyros-wieprzowy-grillowany.html) oraz pokrojonymi warzywami w kostkę: pomidorem, ogórki oraz serem. Dodajemy jeszcze całe liście sałaty a wszystko polewamy sosem miętowo-czosnkowym zrobionym wg przepis (http://www.doradcasmaku.pl/przepis/154059/sos-mietowo-czosnkow.html).Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pyszne, że ho ho :)))
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    A tak się zastanawiałam do czego ci ten sos miętowo-czosnkowy;) jak zjadłeś 4 to ta mięta jak znalazł na trawienie. Żartuję:D
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    dobre, ale sos bez mięty...
  • 5
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Mój małżonek byłby zachwycony takim jedzonkiem... A ja już jestem:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    coś w sam raz dla mnie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    A dla mnie sos jak najbardziej z miętą.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Pyszny domowy kebab!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    mniam,mniam
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    jak widać apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Naprawdę rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Strasznie długo już za mną chodzi takie jedzonko, tylko zawsze coś innego trzeba zrobić, ale w końcu muszę zaspokoić swe zachcianki :-P
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !