Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

watróbka z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 6 szt
seler
por 1 szt
pietruszka
majeranek
wątróbka 1 kg
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe) 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: watróbka z warzywami

warzywa potarkować na grubych oczkach, por pokroić w cienkie plasterki. dusic na małym ogniu dodać kostki rosołowe i majeranek.
wątróbke obtaczać w bułce tartej i dodać gdy warzywa będą miekkie. dusić aż wątrobka będzie miękka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak