Sposób przygotowania

Polędwicę myjemy i osuszam. Następnie przekładamy ją do miski i zalewamy marynatą wymieszaną z olejem. Dodajemy posiekaną drobniutko cebulę. Odstawiamy ją na 2-3 godziny. Polędwicę przekładamy do naczynia żaroodpornego, polewamy pozostałą marynatą i wodą. Oprószamy ją solą, pieprzem i majerankiem. Pieczemy przez około 90 minut w temperaturze 200 stopni. Po około 60 minutach możemy zmniejszyć temperaturę do 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Zapowiada się bardzo smacznie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musiała być pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super mięsko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    pyszne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jaka soczysta :D
  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Mięso w marynatach Prymatu smakuje rewelacyjnie... A Twoja polędwica - mistrzowska:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    super propozycja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    SUPER
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    bardzo smaczna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    Niezłe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    wspaniała
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    musialo byc pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    uwielbiam marynowane mięsko
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    aromatyczna i soczysta
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !