Sposób przygotowania

3/4 mleka wlać do rondelka i zagotować. W pozostałym mleku rozpuścić proszek budyniowy, przelać do zagotowanego mleka i ciągle mieszając gotować kilka minut. W tym samym czasie z litra wody i proszku kisielowego ugotować kisiel. Do pucharków wlewać na przemian: kisiel, budyń, kisiel, budyń. Odłożyć w chłodne miejsce. Gotowe polać polewą czekoladową.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    palce lizać
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękny
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczny, kolorowy deserek.
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fantastyczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    jaki fajny :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !