Sposób przygotowania

CEBULĘ KROIMY W KOSTKĘ I PODSMAŻAMY NA OLEJU, DODAJEMY TEŻ POKROJONĄ W KOSTKĘ WĘDLINĘ, PAPRYKĘ, CUKINIĘ, POMIDORA I DUSIMY OKOŁO 10 MIN. DODAJEMY KONCENTRAT, SÓL I PIEPRZ DO SMAKU.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Krysia robi smaczne leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    też tak myślę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    cś dla mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pycha:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    syte leczo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jak ja lubie leczo!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jak ja lubie leczo!!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię takie leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    bardzo lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznei wyglada
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    dobre leczo robi ta Krysia ;) pyszności
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewelina301

    ale mi smaka narobiłaś:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !