Sposób przygotowania

Ugotować porcje rosołowe z warzywami, 1 kostką rosołową. Wyciągnąć z wywaru, mięso pokroić na mniejsze kawałki a warzywa w drobną kostkę. Do gotującego wywaru włożyć oczyszczone kurki, oraz pokrojone w paski borowiki, gotować 10 minut, nastepnie dodać mięso z kurczaka i pokrojone warzywa, doprawić solą i pieprzem. Podawać z duszonymi kartoflami polanymi skwarkami z boczku wędzonego i słoniny

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Taki obiad to ja rozumiem... A przepis rewelacyjny!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    uwielbiam takie zestawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo smakowita zupka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    wspaniałe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !