Sposób przygotowania

Makaron ugotować aldente. Na jednej patelni rozgrzać olej i usmażyć polędwicę pokrojoną w plastry, gdy będzie miękka dodać pokrojoną w kostkę cukinię i dusić ok.10 minut, na koniec doprawić Kucharkiem i pieprzem. Na drugiej patelni usmażyć pieczarki z porem i solą. W naczyniu żaroodpornym na dnie dać warstwę makaronu na to pół oscypka pokrojonego w kostkę, następnie pieczarki z porem, później polędwicę z cukinią, posypać pozostałą częścią oscypka, położyć resztę makaronu, a na wierzch plastry goudy.
Zapiec w piekarniku w 170 stopniach przez ok. 20 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    ale fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pomysłowe danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    wygląda pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    wygląda bardzo apetycznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    pysznie kolorowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Jaki pyszny pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !