Sposób przygotowania

Galaretke przygotować wg przepisu na opakowaniu, w misce o płaskim dnie lub garnku, tak żeby po stęzeniu można było łatwo pokroić ją w kostkę. Posypki wysypać do miseczek i kostki galaretki obtaczać w posypce i układać w pucharkach, na końcu udekorować bitą śmietaną.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajny deser
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    fajnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kolorowy deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawie i kolorowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pięknie i smacznie wygląda..
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !