Sposób przygotowania

Bez wrzucić do garnka i zalać szklanką wody, podgrzać. Następnie dodać cukier i parzyć by składniki się dobrze połączyły. Dać do słoiczków i pasteryzować 10 minut. Bardzo dobry na przeziębienia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Pacia

    Zrobiłam bez wg tego przepisu, wyszedł świetny. dziękuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    przepis od babci :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    przydatny przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nie jadłem ale brzmi i wygląda ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    sok do herbaty też jest super
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Samo zdrowie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !