Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryna na wzmocnienie

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

okonie 4 szt
mąka 2 łyżki
miód pitny 4 łyżki
cytryna 1 szt
olej 50 ml
masło 2 łyżki
sól,pieprz,mielona papryka, curry do smaku
cukinia 300 g
marchew 300 g
papryka 300 g
cebula czerwona 300 g

Przepis i sposób przygotowania na: Ryna na wzmocnienie

Ryby oczyść i umyj. Posól, posyp mąką, natnij skórkę na bokach. Wymieszaj miód z drobno pokrojoną cytryną i przyprawami. Na patelni rozgrzej olej i opiecz ryby z obu stron. Przełóż do brytfanny i posmaruj marynatą miodową Piecz ok 20 min.Ryby podczas pieczenia polewaj tworzącym się sosem. Pokrojone warzywa duś na maśle ok 7 min. Podawaj z rybą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 20.02.2012 12:40
super
IlonaAlbertos 27.10.2011 20:37
Ciekawe połączenie.
Kate131 01.07.2011 08:47
ciekawe
ronald88 29.06.2011 08:21
super
ronald88 29.06.2011 08:21
super
ronald88 29.06.2011 08:21
super
Juleczka20 30.05.2011 10:24
super
darus 22.12.2010 18:23
super
pioge7 10.11.2010 17:30
świetne
Emilia22 23.09.2010 17:08
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak