Sposób przygotowania

Bardzo szybkie, lekkie, lenie danie.

Rybę wrzucamy do malaksera z końcówką siekającą, następnie dorzucamy marchewkę, selera, jajko, bułkę tartą i łyżkę oleju. Krótko miksujemy. Doprawiamy i dokładnie wyrabiamy,

Można ugotować w bulionie warzywnym lub na parze.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    lubię takie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Fajna propozycja na rybna potrawę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności...
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    świetne, można fajnie przemycić dzieciom rybę na talerz :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !