Sposób przygotowania

/Z fasoli odciąć końce i ugotować bez przykrycia . Kiełbasę pokroić w plasterki a cebulę w kostkę usmażyć razem i wymieszać z fasolką , koncentratem i przyprawami , chwilkę wszystko razem poddusić .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm pycha;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    moje jedzenie, mam zawsze zamrożone na szybki obiad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !