Sposób przygotowania

Blaszkę wykłądamy papierem do pieczenia, a następnie na dni układamy herbatniki. Białka oddzielamy od zółtek. żółtka miksujemy z cukrem, cukrem waniliowym i masłem. Powoli, po 1 łyżce dodajemy ser, a następnie maki. Białka ubijamy z sola na pianę i delikatnie mieszamy z masa serową. Na koniec delikatnie wmieszac bakalie i wyłożyć na herbatniki. Piec godzinę w temp. 180 st. 10 min przed końcem pieczenia wyjmujemy sernik, układamy kwiatki z kruszonki i wkładamy spowrotem do piekarnika.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ale fajnie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !