Sposób przygotowania

Cebulkę kroję w piórka. Smażę do zezłocenia się. Zdejmuję na talerzyk a na patelnię kładę pokrojoną w plastry kaszankę. Smażę z obu stron aż się przyrumieni, uzyska chrupką skórkę. Podaje ze świeżym pieczywkiem i ogórkiem kwaszonym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Lubię co jakiś czas zjeść kaszaneczkę
  • 1
    imgp7894
    Opublikowano

    evita0007

    Tak samo w domu robiono i to czesto ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    Super dziękuje za ten przepis uwielbiam wszelkiego rodzaju kaszę
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zawsze dobra.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !