Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem do białości.Białka ubić na pianę i wymieszać z żółtkami dosypując po trochu mąki.
Ciasto przełożyć do szprycki i wyciskać na blachę wyłożoną pergaminem i posmarowaną tłuszczem kuleczki wielkości orzecha włoskiego.Piec w średnio nagrzanym piekarniku ok.20min.
Po upieczeniu łączyć po dwie kulki,smarując środek dżemem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    do kawki są pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    pyszniutkie są
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybko i na pewno smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !