Sposób przygotowania

Obieram szypułki z truskawek, następnie myję truskawki i wkładam do słoików. Zagotowuję wodę z cukrem, studzę i zalewam słoiki z truskawkami. Pasteryzuję ok 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    numer 1
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mój ulubiony!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Mniam, przepis na czasie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !