Sposób przygotowania

Puszkę z mlekiem kondensowanym gotować w garnku z wodą około 2,5-3 godziny. Po tym czasie wyjąć z garnka, przestudzić około 20 minut. Do miski wsypać ryż i bakalie, dodać masę z mleka, przyprawić aromatem i spirytusem, wymieszać. Łyżką nabierać masę układać stożki na blaszce wyłożonej folią spożywczą, posypać wiórkami kokosowymi, wstawić do lodówki do wystygnięcia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszniusie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    zdeba

    szkoda że nie ma zdjęcia, ale opis apetyczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Muszą być pyszne.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    warte wypróbowania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !