Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z czerwonej i szparagowej fasoli

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasola czerwona z puszki 1 szt
fasolka szparagowa 1 garść
marchewka 3 szt
pietruszka 1 szt
bulion drobiowy
Kucharek przyprawa uniwersalna
ziemniaki 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z czerwonej i szparagowej fasoli

W garnku z woda rozpuszczamy kostkę dodajemy pokrojone ziemniaczki i marchewkę .dodajemy fasolke szparagową .Gotujemy ,doprawiając kucharkiem .Pod koniec gotowania dodajemy czerwoną fasolkę chwile gotujemy i zaciągamy śmietaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 03.09.2011 22:03
Lubię takie kolorowe zupki.
pioge7 24.07.2011 08:47
pycha
iwa643 24.07.2011 08:28
ozdabiamy natką

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak