Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa paprykowo-kapusciana

3.0
(16)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryka biała 2 szt
pomidory krojone 1 opakowanie
kapusta biała 1/2 szt
fasolka szparagowa 1 garść
ziemniaki 5 szt
ziele angielskie
Liść laurowy suszony Prymat
Papryka słodka mielona Prymat
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
pieprz kolorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa paprykowo-kapusciana

Paprykę, ziemniaki pokroić w kostkę, fasolki na 3 części, kapustę posiekać.Dodać pomidory, ziele angielskie i liść laurowe, gotować do miękkości. Doprawić do smaku. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 27.02.2012 16:36
Bardzo dobra zupka
Margo1 19.01.2012 10:47
jaka apetyczna
edyta44 03.01.2012 12:28
pycha
ogi18 10.12.2011 15:34
dobra
Łukasz18 06.11.2011 23:24
super
Ela15 11.09.2011 14:55
super
gosia47-47 23.08.2011 09:04
na pewno smaczna
pawel6 27.07.2011 09:41
apetyczna:)
Iwusia 26.07.2011 23:24
pysznie wygląda :)
anja3107 26.07.2011 07:19
mniam
aginaa 25.07.2011 17:43
mmmm ale smaczna musi byc
manaika 25.07.2011 14:25
moje ulubione składniki:)
agnieszka214 24.07.2011 15:29
fajne
novita26 24.07.2011 12:58
super
jolita 24.07.2011 12:37
mniam
pioge7 24.07.2011 10:57
mniam
Agnieszka_B 23.07.2011 22:07
Zapowiada się bardzo smacznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak