Sposób przygotowania

SKŁADNIKI:

podwójna pierś kurczaka,
plastry salami (cieniutkie i b.dobrej jakości) - 12 sztuk,
ogóreczki konserwowe, miniaturki - 6 sztuk,
ser zółty - ok 30-50g (im więcej tym lepiej :)),
jaja - 2,
bułka tarta - do obtoczenia,
olej do smażenia,
sól, pieprz,
vegeta.

Piersi cienko rozbic, posypac sola i pieprzem z obu stron. Na kazdy plaster polozyc po 2 kawalki salami, po kawalku sera oraz po jednym ogórku. Zwinac w ciasny rulon. Roladki obtaczac w bulce tartej, po czym wlozyc w rozbeltane z vegeta jaja. Smazyc z kazdej strony na srednim tluszczu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszne mięsko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Moja rodzina takie uwielbia. Dodaję tylko jeszcze cebulę (bez której w mojej kuchni się nie obędzie).
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    smaczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !