Sposób przygotowania

Kalafior umyć i ugotować na pół miękko w wodzie z dodatkiem soli i mleka. Następnie odcedzić, zanurzać w jajku i obtaczać w bułce tartej. Smażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym oleju. Podawać jako przystawka do obiadu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    lubie kalafior
  • 1
    original
    Opublikowano

    justynab1903

    rewelka
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    czasami taki robię .
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny kalafiorek
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smakowity kalafiorek.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    robię więc wiem, że bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !