Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy 3 łyżki masła- dodajemy posiekaną cebulę i pokrojony w paseczki boczek- podsmażamy- dodajemy groszek- przyprawiamy i mieszamy.
Smażymy około 10 minut co jakiś czas mieszając- na koniec dodajemy ostatnią łyżkę masła i posypujemy wszystko bułką tartą- chwilkę podsmażamy aż bułka się zarumieni.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    palce lizać
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Pomysłowo , podobnie jak fasolka szparagowa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    musi być smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    muszę wypróbować bo zaciekawił mnie ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ciekawe, też muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !