Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

farsz na buritosy

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso mielone 1/2 kg
pieczarki 1/2 kg
czosnek 1 ząbek
cebula 2 sztuki
przecier pomidorowy 1 słoiczek
papryka czerwona 1 sztuka
fasola czerwona 1 puszka
przyprawy do smaku
ser gouda 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: farsz na buritosy

pokrojone w kostkę pieczarki podduszamy i dodajemy mięso mielone ( w rondelku). Pokrojoną cebulę, czosnek- dusimy.Dodajemy przecier, odsączoną pasolę i pokrojoną w plasterki. NA koniec dodajemy starty ser żółty , aż się roztopi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 11.02.2012 15:23
extra
leonkot 31.12.2011 12:06
ja też jeszcze nie jadłam
magical66 12.11.2011 19:05
świetny
Emiliozo 30.08.2011 22:48
nie jadłam jeszcze buritos
adam1f 09.08.2011 00:25
dobry
Ewelina47 25.07.2011 08:44
robię podobny ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak