Sposób przygotowania

pokrojone w kostkę pieczarki podduszamy i dodajemy mięso mielone ( w rondelku). Pokrojoną cebulę, czosnek- dusimy.Dodajemy przecier, odsączoną pasolę i pokrojoną w plasterki. NA koniec dodajemy starty ser żółty , aż się roztopi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    robię podobny ...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    nie jadłam jeszcze buritos
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    ja też jeszcze nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !