Sposób przygotowania

Bakłążana kroimy wzdłuż na plastry, a następnie w słupki.
Na rozgrzaną na patelni oliwę wrzucamy posiekany drobno czosnek- podsmażamy na złoto- dodajemy słupki bakłażana, przyprawiamy Kucharkiem i smażymy co jakiś czas mieszając, aż bakłażan będzie miękki.
Jajka rozmącamy- dodajemy do bakłażana- mieszamy i smażymy aż się nie zetną całkowicie.
Przyprawiamy pieprzem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !