Sposób przygotowania

podanę składniki gotować 10 min( zalewa)
2 kg ogórków pokroić w słuoki posolic do smaku i odsedzić po 1 godz. zalać gorącą zalewą. pasteryzować5 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne ogóraski
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    mama robi je często
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł z tą kurkumą !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mic

    sweitne sa, robie od tego roku
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    z kurkumą jeszcze ogórków nie próbowałam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszne ogóreczki :)
  • 0
    10257115_10153256927827125_4985002753991463258_o
    Opublikowano

    Zdzisław

    dobry zapasik na zimę
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też takie robię.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    takze robię
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    takze robię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !