Sposób przygotowania

Kakao wymieszać z wodą i zagotować, zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia. Batoniki pokroić na małe kawałki. Masło orzechowe krótko zmiksować z olejem, cukrem, solą. Jajka rozbełtać i stopniowo dodawać do masy, wszystko ucierać przez 2 minuty. Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia i na przemian z kakao dodawać do masy (w 2 porcjach). Na końcu dodać pokrojone batoniki, wymieszać. Ciasto przełożyć do formy 25×25 (może być również 24×24) wysmarowanej masłem lub wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w temperaturze 180oC przez około 40 minut. Po upieczeniu odstawić do ostygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    tatiana2

    Muszą być pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Czekoladowe.... Pychotka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    super na pewno są pyszne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    myślę że ze snickersami i masłem orzechowym brownies wiele zyskują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !