Sposób przygotowania

Makaron po ugotowaniu polewamy zimną wodą i odcedzamy- odstawiamy na bok.
Połowę masła rozgrzewamy na patelni- podrumieniamy na nim przeciśnięty przez praskę czosnek.
Zalewamy wodą ( około 1,5 szklanki) i wrzucamy kostkę rosołową oraz posiekany koperek- gotujemy kilka minut.
Następnie z reszty masła i mąki robimy zasmażkę i dodajemy ją do sosu- mieszamy i chwilkę gotujemy. Przyp.rawiamy pieprzem
Wsypujemy parmezan- dodajemy makaron i mieszamy dokładnie.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    no i mam obiad na dziś
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pysznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    to jest pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    muszę tego spróbwać
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    wyglądają wyśmienicie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    fantastyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !