Sposób przygotowania

Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu- polewamy zimną wodą- odcedzamy i odstawiamy na bok.
Na rozgrzaną na patelni oliwę wrzucamy posiekaną cebulę,por, zmiażdżony czosnek, pokrojone grzyby i pokrojoną w kosteczkę marchewkę- smażymy na małym ogniu- przyprawiamy Kucharkiem.
Po kilkunastu minutach dodajemy przecier i posiekaną pietruszkę- dusimy chwilkę.
Makaron dodajemy do warzyw- mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    Pyszny obiadek, tylko te prawdziwki zeby miec pod ręką !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    Pyszny obiadek, tylko te prawdziwki zeby miec pod ręką !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Obidek super.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    dla mnie super
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny
  • 1
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    rewelacja, w sam raz dla mnie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczny!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    tak podany makaron to nie tylko gajowy zje:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !