Sposób przygotowania

wszystkie wymienione składniki oprócz dżemu zagnieść na ciasto. podzielić ciasto na 3 częsci. Rozwałkować w cinką warstwę.pociąć w kształt rombu a następnie w środek nałożyć odrobinę dżemu(dowolny smak).boki rombu połączyć i skleić za pomocą widelca.Piec w temp. 180 stopni do zarumienienia.Do smaku można po upieczeniu posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ja tez
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !