Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

Szalotki,wino i ocet zagotuj.Przetrzyj przez sitko.Dodaj żółtka i wodę.Roztrzep.Mieszaj w rondelku nad gotującą się wodą,dodając stopniowo masło.Dopraw.POLECAM

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    rudamonia81

    palce lizać
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ciekawe:) bardzo ciekawe....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    interesujący
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    nigdy takiego nie jadlem, ale przepis zapowiada sie smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    ciekawy:\\
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !