Sposób przygotowania

mortadela - w zależności od ilości potrzebnych miseczek

mortadele pokroić ze skórką ( koniecznie ze skórką ) na 0,5-07 cm krążki, podsmażyć na patelni, jak zrobią się miseczki zdjąć z patelni, przed podaniem ściągnąć skórkę

nałożyć nadzienie - jajecznicę, sałatkę, duszone mięso lub wg uznania

ładnie przybrać

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jakie dekoracyjne, piękne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    pomysłowe
  • 0
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo pomysłowe :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !