Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Napój arbuzowy z imbirem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

arbuz 20 dkg
brązowy cukier 2 łyżki
borówki amerykańskie 50 gram
lody waniliowe 50 ml
sok z cytryny 1/4 szklanki
imbir świeży 1 cm

Przepis i sposób przygotowania na: Napój arbuzowy z imbirem

Z arbuza ściąć skórkę, usunąć pestki, pociąć na mniejsze kawałki, wrzucić do wysokiego naczynia. Dodać do niego borówki, obrany imbir, lody, cukier i sok z cytryny. Wszystko zmiksować blenderem, przelać do szklanek. Podawać schłodzone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sroczka 17.01.2014 20:29
Napiłabym się takiego napoju.
gacopierz23 24.03.2013 18:04
chętnie bym wypiła
Weronika_eM 31.05.2012 21:56
pyszny napój

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak