Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z fasolą i mozzarellą

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cytryna
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat
mozzarella
pstrąg 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z fasolą i mozzarellą

Przyprawę do ryb mieszamy z papryką czerwona mieloną .Doprawiamy tą mieszanka pstrąga . smażymy go na grillu lu patelni grillowej.Na masełku podsmażamy fasolkę doprawiamy solą . Na gotowego pstrąga dajemy gorącą fasolkę i kawąłki mozzarelli .Kropimy wszystko cytryna

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rjustysia 23.05.2012 16:50
Ciekawe połączenie ryby z fasolą i serem :)
iwa643 23.07.2011 07:03
Jak ktos lubi roztopiony ser można dodac go do fasoli na patelni .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak