Sposób przygotowania

1. Warzywa pokroić w kostkę.
2. Zagotować zalewę, wlać przecier pomidorowy, jeśli jest bardzo gęsty można dolać 1/2 szklanki gorącej wody.
3. Wrzucić warzywa i gotować około 20-30 min, do miękkości.
4. Nakładać do słoiczków i pasteryzować ok 15 min.
5. Sos do ryżu, makaronu, mięsa, placków ziemniaczanych, a po dokładnym zmiksowaniu do maczania kawałków kurczaka.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    świetny,coś dla mnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przydatny zapas

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !