Sposób przygotowania

Czosnek rozgniatamy i drobno siekamy wraz z liśćmi mięty. Dodajemy koperek, jogurt, majonez i całość dokładnie mieszamy, aby powstała jednolita masa. Sos jest dosyć ostry w smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    a to ci paradoks mięta z czosnkiem Oo :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubisz eksperymentować ze smakami?
  • 6
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fajne połączenie... A ja może wykorzystam do jakiejś sałatki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    łącząc smaki można odkryć naprawdę coś ciekawego :o) Najgorsze jest powielanie schematów. W pewien sposób zamyka to nas i nie pozwala na rozwój i lepsze doznania smakowe. chociaż też nie twierdzę że tradycyjne połączenia są złe
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    to po tym pasjonującym wykładzie mam pytanie, jak po tym sosie z chęcią do czułych pocałunków?;> czuć miętę czy jak po czosnku?:P
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    A mi bardzo podoba się to połączenie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    a wydechu czosnek na wdechu troszkę mięty :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    dla mnie BOMBA!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !